×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Tun 500 g (yellowfin tuna)

Tun 500 g (yellowfin tuna)

(Thunnus albacares) 


Flotte tunbøffer til grillen eller panden.


En tunbøf skal kun lige vendes på og steges i kanten. Serveres rød med f.eks. soja, ingefær og sesamfrø.


Se opskrifter her


OBS! 1 EKSTRA DAGS LEVERING PÅ DENNE VARE!


Oprindelse: Indonesien


 

Læs Mere
199,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 345

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Lækre tunbøffer

Thunnus albacares (Yellowfin tuna)

Fangstmetode: Havfiskeri

Fangstområde: FAO57

Oprindelse:  Indonesien

Tunen er ekstremt eftertragtet for sit fine kød, der er populært i det japanske køkken til bl.a. sushi og sashimi. Tunen er en delikatesse med en konsistens, der er blød og sart i sin rå form, men nærmest kan minde om en god steak, når tunen tilberedes.

En tun steak smager allerbedst, når den kun lige er vendt på panden eller grillen. 

Tunen er en mager fisk. Den er særligt rig på selen, og den har et højt indhold af A-vitamin.

Tilberedning:

Tun skal have høj varme, men kun i få minutter. Omkring ét minut på hver side er typisk nok, når der er tale om en tunbøf, som passer godt til kraftige, asiatiske smage som soja, ingefær og forårsløg.

Opbevaring:

Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. 

OBS!

Fisk som tun og makrel har et højt indhold af aminosyren histidin. Opbevaring ved for høj temperatur i for lang tid af fisk og fiskeprodukter med højt histidinindhold kan medføre, at histidin omdannes til histamin, som kan give forgiftning.

Histaminforgiftning viser sig fra få minutter til få timer efter, at den histaminholdige fisk er spist. Forgiftningen varer normalt kun få timer. Forgiftningen ytrer sig ved en brændende fornemmelse i mund og svælg. Der kan forekomme blærer på læber og tunge, rødmen i ansigt og på hals og bryst, hovedpine, kvalme, opkastning, mavesmerter, opsvulmede læber og nældefeber.

I visse tilfælde kan der forekomme kløe og svimmelhed på grund af blodtryksfald, og ved svære forgiftninger kan der forekomme chok, lungesmerter, diarré og åndedrætsforstyrrelser.

Du kan selv være opmærksom på, om et fiskeprodukt indeholder histamin. Histaminholdige fiskevarer giver en karakteristisk brændende fornemmelse på tungen. Dette gør det muligt at opdage, at der kan være noget galt, inden man når at spise ret meget.

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

Lækre tunbøffer

Thunnus albacares (Yellowfin tuna)

Fangstmetode: Havfiskeri

Fangstområde: FAO57

Oprindelse:  Indonesien

Tunen er ekstremt eftertragtet for sit fine kød, der er populært i det japanske køkken til bl.a. sushi og sashimi. Tunen er en delikatesse med en konsistens, der er blød og sart i sin rå form, men nærmest kan minde om en god steak, når tunen tilberedes.

En tun steak smager allerbedst, når den kun lige er vendt på panden eller grillen. 

Tunen er en mager fisk. Den er særligt rig på selen, og den har et højt indhold af A-vitamin.

Tilberedning:

Tun skal have høj varme, men kun i få minutter. Omkring ét minut på hver side er typisk nok, når der er tale om en tunbøf, som passer godt til kraftige, asiatiske smage som soja, ingefær og forårsløg.

Opbevaring:

Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. 

OBS!

Fisk som tun og makrel har et højt indhold af aminosyren histidin. Opbevaring ved for høj temperatur i for lang tid af fisk og fiskeprodukter med højt histidinindhold kan medføre, at histidin omdannes til histamin, som kan give forgiftning.

Histaminforgiftning viser sig fra få minutter til få timer efter, at den histaminholdige fisk er spist. Forgiftningen varer normalt kun få timer. Forgiftningen ytrer sig ved en brændende fornemmelse i mund og svælg. Der kan forekomme blærer på læber og tunge, rødmen i ansigt og på hals og bryst, hovedpine, kvalme, opkastning, mavesmerter, opsvulmede læber og nældefeber.

I visse tilfælde kan der forekomme kløe og svimmelhed på grund af blodtryksfald, og ved svære forgiftninger kan der forekomme chok, lungesmerter, diarré og åndedrætsforstyrrelser.

Du kan selv være opmærksom på, om et fiskeprodukt indeholder histamin. Histaminholdige fiskevarer giver en karakteristisk brændende fornemmelse på tungen. Dette gør det muligt at opdage, at der kan være noget galt, inden man når at spise ret meget.

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?