×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Stenbiderrogn

Stenbidderrogn - også kaldet dansk kaviar - er en meget populær delikatesse at bruge til forretter som f.eks. blinis, salater, sushi eller på smørrebrød. Stenbidderrogn er i sæson fra februar til april måned. For at rense stenbidderrogn starter man med at fjerne de største hinder og hæld æggene i en skål med iskoldt vand. Så pisker man med piskeris til alle hinder har sat sig på piskeriset. Herefter sigtes vandet fra.

Sorter faldende

1 vare(r)

  • Stenbiderrogn. 200 g.

    (Cyclopteridae)

    Stenbiderrogn - kræs for kendere!

    Stenbiderrogn er en favorit hos mange af Hvide Sande og omegns lokale restauranter. Det kan spises på mange forskellige måder - vores favoritter er på blinis, på ristet brød og i en lækker forårssalat.

    OBS: Stenbiderrognen er ikke renset, og skal derfor renses inden nedfrysning/anretning.

    Oprindelse: Danmark

    Forarbejdet i: Hvide Sande

    (Kg-pris kr. 325,00 inkl. moms) 

    Vis detaljer
    Pris inkl. moms 65,00 Kr

    Ikke på lager

    Ny

Sorter faldende

1 vare(r)