×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Sådan bestiller du

 

Nemt og billigt at handle frisk fisk - direkte fra Hvide Sande

Fish4You Hvide Sande gør det nemt og billigt for dig at handle frisk fisk fra Hvide Sande – uanset, hvor i landet du bor. 

Vi sikrer dig hurtig og sikker levering af friske fisk direkte fra Hvide Sande til din adresse – uanset om det er hjemme, på jobbet eller når du er i sommerhuset. 

Forudbestil din fisk og spar tid 

Måske er det nemmest for dig at bestille dine fisk i forbindelse med, at du booker sommerhuset og planlægger din ferie eller inviterer dine gæster?

Det kan du nemt gøre her. Du noterer den ønskede leveringsdato på bestillingen, så sørger vi for, at din friske fisk bliver leveret lige til døren ligesom du ønsker det. (dog ikke søndage og mandage). 

 

Sådan gør du: 

01

Vælg

Klik rundt på siderne og lad dig inspirere af udvalget og opskrifterne. Når du har fundet, hvad du vil købe, klikker du på ”læg i kurv” –knappen. Du kan hele tiden tilføje og fratrække på din bestilling indtil betaling er gennemført. 

02

Indtast personlige oplysninger

Når du er klar med din bestilling, går du videre til at udfylde dine personlige oplysninger. HUSK! Vær ekstra omhyggelig med korrekte adresseoplysninger!  BEMÆRK! Du kan forudbestille din levering af fisk, så du selv vælger, hvornår det passer dig bedst dig bedst. Beløbet trækkes først fra dit betalingskort ved afsendelse.

03

Godkend og betal

Vælg betalingskort, godkend vores handelsbetingelser, tjek de indtastede oplysninger og godkend købet.

 

04

Glæd dig 

Så er det bare at glæde sig til at modtage dine friske fisk ved din dør. God appetit!

 

På fish4you.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til os på info@fish4you.dk.