×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Røget fisk

Røget fisk leveret direkte til din hoveddør. - Vi har altid mange forskellige slags røget fisk på lager som er klar at blive afsendt eller afhentet i Hvide Sande

Sorter faldende

1-10 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2
  • Koldrøget hellefisk

    KOLDRØGET HELLEFISK

    (Reinhardtius hippoglossoides)

    Koldrøget hellefisk er en delikatesse, og en sikker vinder inden for røget fisk. Den er særdeles velegnet til fiskesandwich eller fiskeburger, men kan også sagtens bruges på et skive brød. Koldrøget hellefisk kan fint erstatte koldrøget laks. Den koldrøgede hellefisk leveres som et stykke, og skal udskæres.

    Hvis du ønsker fisken udskåret kan du rette henvendelse til os.

    Leveringsstørrelse: 250-350 gram

    Fangstmetode: Linefiskeri

    Fangstområde: FAO27

    Oprindelse: Norsk farvande

    Landet i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

    Vis detaljer
    89,00 Kr
  • Koldrøget laks

    KOLDRØGET LAKS 

    (Salmo salar

    klar til brug ved levering.

    Laksen er opdrættet i Norge.

    OBS: Den bæredygtige laks er helt medicin-, orme- og parasitfri.

    Leveringsstørrelse: 200-250 gram

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

    KAN FRYSES

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader.

    Vis detaljer
    63,00 Kr
  • Varmrøget hajbug

    VARMRØGET HAJBUG

    (SelachimorphaPleurotremi)

    Hajbug stammer fra pighajen, og er et lækkert delikat stykke røget fisk. Hajbug kan bruges som erstatning for røget ål, og serveres med brød og æggestand.

    Klar til brug ved levering.

    Leveringsstørrelse: 50-100 gram

    Fangstmetode: Trawlfiskeri

    Fangstområde: FAO27

    Oprindelse: Danske farvande

    Landet i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

    Vis detaljer
    24,00 Kr

    Ikke på lager

    Ny
  • Varmrøget hel makrel

    DANSK VARMRØGET HEL MAKREL

    (Scomber scombrus)

    Den varmrøgede hele makrel er utrolig lækker og er bedst hen på sensommeren, men kan nydes året rundt. Den smager godt, og er én af vores favoritter ved middagsselskabet.

    Leveringsstørrelse: 300-500 gram

    Fangstmetode: Garnfiskeri

    Fangstområde: FAO27

    Oprindelse: Danske farvande

    Landet i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    54,00 Kr
  • Varmrøget laks med grøn peber

    VARMRØGET LAKS MED GRØN PEBER

    (Salmo salar

    klar til brug ved levering.

    Laksen er opdrættet i dansk, bæredygtig produktion og er meget lig vildlaksen i smag, farve og struktur.

    OBS: Den bæredygtige laks er helt medicin-, orme- og parasitfri.

    Leveringsstørrelse: 200-250 gram

    Fangstmetode: Dansk opdræt

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    59,00 Kr
  • Varmrøget laks med hvidløg

    VARMRØGET LAKS MED HVIDLØG

    (Salmo salar

    klar til brug ved levering.

    Laksen er opdrættet i dansk, bæredygtig produktion og er meget lig vildlaksen i smag, farve og struktur.

    OBS: Den bæredygtige laks er helt medicin-, orme- og parasitfri.

    Leveringsstørrelse: 200-250 gram

    Fangstmetode: Dansk opdræt

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    59,00 Kr
  • Varmrøget laks med rød peber

    VARMRØGET LAKS MED RØD PEBER

    (Salmo salar

    klar til brug ved levering.

    Laksen er opdrættet i dansk, bæredygtig produktion og er meget lig vildlaksen i smag, farve og struktur.

    OBS: Den bæredygtige laks er helt medicin-, orme- og parasitfri.

    Leveringsstørrelse: 200-250 gram

    Fangstmetode: Dansk opdræt

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    59,00 Kr
  • Varmrøget laks uden krydderi

    VARMRØGET LAKS UDEN KRYDDERIER

    (Salmo salar

    klar til brug ved levering.

    Laksen er opdrættet i dansk, bæredygtig produktion og er meget lig vildlaksen i smag, farve og struktur.

    OBS: Den bæredygtige laks er helt medicin-, orme- og parasitfri.

    Leveringsstørrelse: 200-250 gram

    Fangstmetode: Dansk opdræt

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    59,00 Kr
  • Varmrøget Makrelfilet med grøn peber

    DANSK VARMRØGET MAKRELFILET MED GRØN PEBER

    (Scomber scombrus)

    Den røgede makrelfilet er utrolig lækker og er bedst hen på sensommeren, hvor makrellen er bedst, men kan nydes året rundt. Smager godt og er én af vores favoritter ved middagsselskabet. Den røgede makrelfilét leveres lige til at sætte på bordet.

     

    Leveringsstørrelse: 120-140 gram

    Fangstmetode: Garnfiskeri

    Fangstområde: FAO27

    Oprindelse: Danske farvande

    Landet i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    23,00 Kr
  • Varmrøget Makrelfilet med hvidløg

    DANSK VARMRØGET MAKRELFILET MED HVIDLØG

    (Scomber scombrus)

    Den røgede makrelfilet er utrolig lækker og er bedst hen på sensommeren, hvor makrellen er bedst, men kan nydes året rundt. Smager godt og er én af vores favoritter ved middagsselskabet. Den røgede makrelfilét leveres lige til at sætte på bordet.

     

    Leveringsstørrelse: 120-140 gram

    Fangstmetode: Garnfiskeri

    Fangstområde: FAO27

    Oprindelse: Danske farvande

    Landet i: Hvide Sande - Danmark

    Holdbarhed : Ubrudt emballage 14 dage. Efter åbning ca. 5 dage i køleskabet.

    Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. 

    Vis detaljer
    23,00 Kr

Sorter faldende

1-10 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2