×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Flåede hele rødspætter. 1 kg. (3-4 stk.)

Flåede hele rødspætter. 1 kg. (3-4 stk.)

(Pleuronectes platessa)


Danske rødspætter flået og uden finner. Klar til f.eks. grill eller panden. 3-4 stk.


Se forslag til opskrifter her


Produceret i: Hvide Sande


 

Læs Mere
Pris inkl. moms 99,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 203KF

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

(Pleuronectes platessa)

Friskfangede danske Nordsø-rødspætter. Flået og fri for finner.

En enkelt og klassisk spise - servér den f.eks. pandestegt eller på grillen med nye kartofler og krydderurtesauce og lidt citron.

Fangstmetode: Trawl-fiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødspætten er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Den er en meget vigtig art i dansk konsumfiskeri. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller paneres. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Landet i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

(Pleuronectes platessa)

Friskfangede danske Nordsø-rødspætter. Flået og fri for finner.

En enkelt og klassisk spise - servér den f.eks. pandestegt eller på grillen med nye kartofler og krydderurtesauce og lidt citron.

Fangstmetode: Trawl-fiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødspætten er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Den er en meget vigtig art i dansk konsumfiskeri. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller paneres. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Landet i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

Video