×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Rødfiskfilét uden skind 800 g. (3-5 stk.)

Rødfiskfilét uden skind 800 g. (3-5 stk.)

(Sebastes marinus)


Rødfisken er en lækker spisefisk. Kødet har en flot lysrosa farve, som bliver hvidt når den tilberedes.


Den kan bla. anvendes ovnbagt, stegt, grillet og dampet.


TIP! en let opskrift:


Ovnbagt rødfisk med porrer og varm kartoffelsalat:
Lav pakker af sølvpapir med porrer og rødfiskefiletter krydret med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 20 min.
Lav en dressing af lidt hvidvinseddike, dijonsennep, finthakket skalotteløg og karse. Vend dressingen i de varme kogte kartofler og servér til fisken.


Se andre opskrifter her


Produceret i : Hvide Sande


(Kg-pris kr. 157,00 inkl. moms)


 

Læs Mere
149,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 3001

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

FRISKFANGET RØDFISK - HÅNDSKÅRET TIL FILET. 800 G (3-5 STK)

(Sebastes marinus)

Rødfisken er håndfileteret og klar til brug ved modtagelsen. 

Tilberedning:

Kødet er meget fast og minder i smagen om krabbe. Rødfisken får en meget flot farve, når den steges på skindet, der er skrabet fri for skæl. Små rødfisk er velegnede som stegefisk, og større rødfisk er velegnede til ovnstegning.  

Fangstmetode: Linefiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27 - Norske farvande

Produceret i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

FRISKFANGET RØDFISK - HÅNDSKÅRET TIL FILET. 800 G (3-5 STK)

(Sebastes marinus)

Rødfisken er håndfileteret og klar til brug ved modtagelsen. 

Tilberedning:

Kødet er meget fast og minder i smagen om krabbe. Rødfisken får en meget flot farve, når den steges på skindet, der er skrabet fri for skæl. Små rødfisk er velegnede som stegefisk, og større rødfisk er velegnede til ovnstegning.  

Fangstmetode: Linefiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27 - Norske farvande

Produceret i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

 

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?