×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Rødtungefilét u/skind. Håndskåret. 800 g

Rødtungefilét u/skind. Håndskåret. 800 g

(Microstomus kitt)


Friskfanget rødtunge fra Nordsøen. Håndskåret til 100% benfri filéter uden skindsider. 8-10 stk.


Servér den dampet, ovnbagt eller paneret og stegt på panden - nemt og lækkert.


Se vores forslag til opskrifter her. 


Tip! Opskrifter med rødspættefilet kan fint udskiftes med rødtunge. 


Produceret i: Hvide Sande


 

Læs Mere
Pris inkl. moms 276,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 282F

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

FRISKFANGET DANSK RØDTUNGE. Håndskåret til filét uden ben. 800 g (8-10 STK.)

(Microstomus kitt)

Rødtungen er en fladfisk ligesom rødspætten, men betragtes som et finere alternativ. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen. Dens skind er glat og marmoreret. På undersiden varierer den fra hvid til spættet . 

Fangstmetode: Trawlfiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Produceret i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

 
Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

FRISKFANGET DANSK RØDTUNGE. Håndskåret til filét uden ben. 800 g (8-10 STK.)

(Microstomus kitt)

Rødtungen er en fladfisk ligesom rødspætten, men betragtes som et finere alternativ. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen. Dens skind er glat og marmoreret. På undersiden varierer den fra hvid til spættet . 

Fangstmetode: Trawlfiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Produceret i: Hvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

 
Video