×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Rødspætte

Rødspætte med ramsløg og mandler

Let 20 minutter Personer 4
Spændende nordisk inspireret ret

Ingredienser

• 4 flåede rødspætter

• 4 tsk. olivenolie

• 2 dl hvidvin

• 300 g bog (eller mandler)

• 100 g pistacienødder

• 50 g smør

• 25 blade ramsløg (findes evt. i naturen)

Beskrivelse

Hæld olivenolien og hvidvinen i et ildfast fad, og læg derefter dine rødspætter i fadet. Hak derpå mandlerne og pistacienødderne, så de nærmest bliver til krummer. Denne nøddeblanding drysser du derefter over rødspætterne. Skær smørret i to identiske dele, og læg smør oven på hver rødspætte. Hele fadet sættes i ovnen, som står på 200 grader. I mellemtiden snittes ramsløgene. Efter 10 min: Put ramsløgene, som du har snittet, i fadet rundt om rødspætterne, og bag det hele i 10 minutter mere. Tag herefter fadet ud, og så er det klar til servering.

Rødspætterne kan med fordel serveres med lækre kartofler.

Opskrift Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner