×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Rødspætte

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Let 30 minutter Personer 4
Velsmagende og let at tilberede

Ingredienser

• 8 rødspættefileter (ca. 450 g)

• 4 rødløg

• 2 spsk olivenolie

• 4 stilke rosmarin (el. 1½ tsk tørret)

• 2 dl hvidvin

• 8 skiver parmaskinke

• peber

• 400 g kort pasta

Tilbehør: en stor skål salat

Beskrivelse

Først og fremmest skæres dine løg i tern, hvorefter disse svitses i en gryde med 1 spiseskefuld olie i 2-3 minutter. Derpå tilsætter du rosmarin, hakket fint, og hvidvin. Lad den lækre blanding simre i 15 minutter. Skær derefter rødspættefileterne over på langs, og læg dem i par i forlængelse af hinanden. Rul derefter stykkerne sammen, så du får nogle små rødspætteruller. Fold dernæst et stykke parmaskinke sammen på den lange led, og rul skinken rundt om rødspætterullen. Denne fremgangsmåde bruges ved alle rødspættefileterne. Stil derpå de lækre rødspætteruller på et stykke bagepapir i et ildfast fad, drys dem med en smule peber, og bag de pebrede ruller  i 15 minutter i ovnen ved 225 grader. I mellemtiden koger du pastaen i saltet vand i antallet af minutter, som pasta-pakken angiver. Derefter vender du pastaen, når den er færdigkogt, i 1 spiseskefuld olivenolie sammen med løgsaucen, som du lavede til at starte med – dette skal gøres grundigt.

Til slut serveres rødspætterullerne med pastablandingen og en lækker skål med frisk salat.

 

Opskrift Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner