×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Rødspætte

Rødspætteruller med nøddepesto

Let 20 minutter Personer 4
Smukt og indbydende - server evt. med honningbagte tomater

Ingredienser

• 8 rødspættefileter

• 100 g blandede nødder (fx pinjekerner, mandler eller paranødder)

• 2 spsk olivenolie

• 1 porre

Beskrivelse

Brun først de forskellige nødder på en pande, og blend derefter disse med olivenolie, så det bliver til en pesto. Læg fileterne, så de overlapper hinanden i par. Smør derpå din nylavede pesto på, og rul fileterne sammen, så du i alt har 4 ruller. Stil derpå rullerne i et ildfast fad på et stykke bagepapir. Tag dernæst salt, peber og snittede porrer, og drys rullerne med disse. Bag derpå de lækre ruller i ovnen i 15 minutter ved 225 grader. Rullerne kan med fordel pyntes med ny-revet parmesan.

Servér rullerne med vilde ris.

Tip: De lækre rødspætteruller kan serveres med honningbagte tomater. Her pensler du 10 tomater med 3 spiseskefulde honning. Derefter bager du tomaterne i en lille form i 40 minutter ved 100 grader. 

Opskrift Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner