×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Kulmule

Grillet kulmule med blomkålscouscous

Normal 25 minutter Personer 4
Sundt og lækkert på grillen

Ingredienser

500 g kulmulefilet med skind

Frisk timian

200 g couscous

2 dl vand

3 spsk olivenolie

200 g blomkål

4 forårsløg

1/4 bundt dild

100 g gule cherrytomater

100 g røde cherrytomater

100 g feta

16 sorte oliven

Salt

Sort peter

1 citron, i både

Beskrivelse

Couscous kommes i en stor skål, hvorefter der hældes 2 dl. kogende vand og 2 spsk. olivenolie heri. Dette røres rundt med en gaffel, så couscoussen løsner sig. Dette skal trække i 10 minutter. Blomkål plukkes i små buketter, og snittes fint – dette kan med fordel gøres vha. et mandolinjern. Forårsløg snittes fint, dilden plukkes, tomater halveres, og fetaen skæres i små stykker. Disse 4 ting skal vendes sammen med blomkål, oliven og couscoussen. Denne blanding krydres med salt og peber. Timian hakkes groft, og kulmulen vendes heri sammen med 1 spsk. olivenolie, salt og peber. Kulmulen grilles på en varm grill eller grillpande i omtrent halvandet minut på hver side, og dette serveres med den frisklavede couscous.

Tip: Rosmarin, oregano og salvie kan også bruges til at vende kulmulen i.

Opskrift Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner