×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Muslinger

Grillede blåmuslinger

Let 10 minutter Personer 4
Nydes med et glas kølig hvidvin på terrassen

Ingredienser

ca. 2 kg levende blåmuslinger

salt og peber

Beskrivelse

Muslingerne skal først skyldes i hold i koldt vand. Dernæst bankes de muslinger, som har åbnet sig, i bordet. Hvis disse ikke har lukket sig inden for nogle minutter, skal de kasseres. De sorterede muslinger lægges på grillen  på alufolie eller på en alubakke – på denne måde forsvinder muslingernes kraft ikke ned i gløderne. Skallerne vil, efter nogle minutter, åbne sig, og så ved du, at de er klare til servering. De skaller, som ikke har åbnet sig, skal kasseres. 

Muslingerne krydres med salt og peber, og så er de klar til servering.

 

Opskrift Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner