×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Transport & Levering

 

Vi leverer med PostNord fra dag-til-dag

Prisen for levering er kr. 49,- og fri fragt ved køb over kr. 625,-.

Vi har som leverandør valgt PostNord, som er den distributionsvirksomhed, der kan sikre størst leveringssikkerhed i hele Danmark - også ud til sommerhusområderne. Dog ikke til ikke-brofaste øer.

Samtidig er PostNord godkendt til transport af fødevarer, så kølekæden ikke brydes på vejen ud fra os til dig.

Når vi afsender din pakke, får du tilsendt en mail med et såkaldt "tracking nummer", så kan du følge pakken helt frem til levering på ”track & trace”-siden her

OBS! Bor du på campingplads eller på feriecenter, er der kun levering tirsdag-fredag - og kun til receptionen. Det er en god idé at aftale med receptionen, før du bestiller. Kender du dit pladsnumer eller husnummer, så skriv det på sammen med dit navn, så du er nem af finde frem til for receptionspersonalet.

Hent selv i Hvide Sande

Bor du tæt på, eller er du i vores område, er du velkommen til at afhente din bestilte og forudbetalte fiskepakke hos os i åbningstiden - så sparer du fragten. Åbningstid for afhentning er man-fredag kl. 10-12 og lørdag kl. 6-9. 

Vi har dog IKKE salg på adressen - kun afhentning af forudbetalte og forudbestilte ordrer.

Du vælger hent-selv ved bestillingen. Du vil også her modtage en mail med nærmere instruktioner,  når din pakke er klar til afhentning. 

Vi holder åbent for dig om lørdagen 

Skal du forlade dit sommerhus om lørdagen, kan du bestille din friske Hvide Sande-fisk om fredagen inden kl. 11, så er den klar til afhentning centralt i Hvide Sande lørdag kl. 6-9.  Fisken er pakket på køl og nem og sikker for dig at transportere hjem i bilen.