×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Om RI468

Det stolte skib RI468 Juli-Ane

RI 468 Juli-Ane er en 24 meter lang og moderne konsumtrawler, der er bygget på Vestværftet i Hvide Sande i 2000.

Kvaliteten på fisken har altid haft højeste prioritet om bord på Juli-Ane, hvor fisken fanges bæredygtigt samtidig med at sporbarheden praktiseres i de daglige rutiner og i måden hvorpå fiskeriet udføres.

Fiskeriet foregår det meste af året i Nordsøen og i Skagerrak efter fladfisk og torsk, og om vinteren rigges der om til torskefiskeri i Østersøen.

Besætningen på Juli-Ane er på 6 mand, og har en turnusordning, hvor 4 mand er på havet og 2 holder fri pr. fangstrejse.

Fangstrejserne har typisk en varighed på mellem 2 og 4 dage, hvilket betyder at der altid leveres friske fisk til vores kunder og på fiskeauktionen.

Vi er godkendt af fødevarestyrelsen til leverance af fødevarer.

MSC certificeret fiskeri

RI 468 Juli-Ane er i dag et MSC certificeret fiskefartøj. En mærkning, der er forbrugernes garanti for at fiskeriet er bæredygtigt og sporbart. Denne certificering efter Marine Stewardship Council, gælder for rødspætter fanget i Nordsøen og for torsk fanget i den østlige Østersø.

Hvide Sande båden har kamera-overvågning af fiskeriet om bord, som en del af et forsøg i samarbejde med Fiskeridirektoratet, som undersøger, hvor stor en del af fangsten, der består af undermålsfisk. Undersøgelserne giver samtidig DTU Aqua og Fiskeridirektoratet en stor viden om fiskebestandene i Nordsøen her og nu.

RI 468 Juli-Ane's teknisk udstyr

Kutteren har alt tænkeligt moderne teknisk udstyr om bord, dels til navigation, kommunikation og fiskesøgning, men også tekniske hjælpemidler, for at gøre dagligdagen så behagelig for besætningen, som overhovedet muligt. Der er blandt andet adgang til internet og telefon, så besætningen bedre kan opretholde kontakten med familien derhjemme. Der er parabol ombord med mange tv-programmer, så alle kan følge med i nyhederne og se hvad der foregår i verden udenfor båden.

Læs om fiskerne ombord her

Se video her: