×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Mørksej

Mørksejen, der også bare kaldes for sej, er en stor torskeart. Mørksejen er yderst mager og har en mild smag samtidig med at den er rig på jod, kalium og selen. Sejen er god at stege på panden og at bage i ovnen. Mørksejen har sæson hele året rundt, men smagen topper fra juni til december.

Sorter faldende

2 vare(r)

  • Mørksej loins (ryg) 800 g (håndskåret)

    (Pollachius virens)

    Mørksej loins er det bedste stykke af ryggen (mørbrad). 3-4 stk. Friskfanget dansk mørksej. Håndskåret. Klar til brug. 100% uden ben.

    Se forslag til opskrifter her. Opskrifter med torsk kan erstattes med mørksej. 

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark

     

    Vis detaljer
    Pris inkl. moms 148,00 Kr
  • Mørksejfilét 800 g (håndskåret)

    (Pollachius virens)

    Mørksejfilét i allerbedste danske kvalitet. 3-4 stk. Friskfanget og håndskåret til lækre filéter. 100% uden ben. 

    Kødet er federe, en smule mørkere og blødere end torskens. Kan som andre torskefisk både koges, dampes, steges og grilles.

    Se forslag til opskrifter her. OBS! Stort set alle opskrifter med torsk, kan erstattes med mørksej. 

    Produceret i: Hvide Sande - Danmark 

    Vis detaljer
    Pris inkl. moms 118,00 Kr

Sorter faldende

2 vare(r)