Ingredienser (forret til 4 personer)

500 g kulmule i filet med skind

Frisk timian

200 g couscous

2 dl vand

3 spsk olivenolie

200 g blomkål

4 forårsløg

1/4 bundt dild

100 g gule cherrytomater

100 g røde cherrytomater

100 g feta

16 sorte oliven

Salt

Sort peter

1 citron, i både

Beskrivelse

Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri.

Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.

Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin. Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker. Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous.

Smag til med salt og peber. Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.

Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.

Tip: Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.