×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Krabbekløer. 1 kg (6-8 stk.)

Krabbekløer. 1 kg (6-8 stk.)

(Cancer parugos)


Danske krabbekløer fra taskekrabber.


Udfordr venner og familie med en gang krabbekløer! Det lækre kød er umagen værd at pille ud.


En delikatesse at servere, når der skal hygges omkring bordet og ved grillen med både børn og voksne.


Oprindelse: Danmark


 

Læs Mere
Pris inkl. moms 158,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 331

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

(Cancer parugos)

Krabbekløer fra store taskekrabber - friskfanget i Vesterhavet.  

Krabbekløerne er friske og kan fryses.

Krabbekløer er en fantastisk delikatesse, det er nemt at lave, og så er det er hyggeligt at sidde ved bordet og pille kødet ud og spise det. En god idé at bruge en skaldyrsgaffel, samt at stille skylleskåle/våde klude på bordet.

Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri.

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Tilberedning:
Lav en kogelage med 1 spsk. salt, 1 tsk. sukker og evt. en håndfuld persille eller dild pr. liter (beregn mindst 2 liter pr. kg kløer). Kom de friske/optøede krabbekløer i den kogende lage og bring op på kogepunktet igen. Herefter simrer de i 15-20 minutter. Afkøl dem i lagen, og lad dem gerne dryppe lidt af, inden du knuser skallen. Bemærk, at hvis krabbekløerne ikke er helt optøede inden kogning, så forlænger det kogetiden. Det bedste er, at de er friske eller helt optøede inden kogning.

Serveres helt klassisk med ristet brød, citron og mayonnaise - evt. smagt til med lidt friskpresset hvidløg.

Tip! Den nemmeste at måde at åbne kløerne på, er ved at holde kloen i en hul hånd og slå hul på skallen med 1-2 slag med en spiseske.

Holdbarhed: Opbevares de ved 0-2 grader kan de holde sig friske i ca. 3 dage. Opbevares de ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte kløerne indenfor 24 timer efter levering. Har de været frosne, anbefales optøning i køleskab. 

KAN FRYSES.

 

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

(Cancer parugos)

Krabbekløer fra store taskekrabber - friskfanget i Vesterhavet.  

Krabbekløerne er friske og kan fryses.

Krabbekløer er en fantastisk delikatesse, det er nemt at lave, og så er det er hyggeligt at sidde ved bordet og pille kødet ud og spise det. En god idé at bruge en skaldyrsgaffel, samt at stille skylleskåle/våde klude på bordet.

Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri.

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Tilberedning:
Lav en kogelage med 1 spsk. salt, 1 tsk. sukker og evt. en håndfuld persille eller dild pr. liter (beregn mindst 2 liter pr. kg kløer). Kom de friske/optøede krabbekløer i den kogende lage og bring op på kogepunktet igen. Herefter simrer de i 15-20 minutter. Afkøl dem i lagen, og lad dem gerne dryppe lidt af, inden du knuser skallen. Bemærk, at hvis krabbekløerne ikke er helt optøede inden kogning, så forlænger det kogetiden. Det bedste er, at de er friske eller helt optøede inden kogning.

Serveres helt klassisk med ristet brød, citron og mayonnaise - evt. smagt til med lidt friskpresset hvidløg.

Tip! Den nemmeste at måde at åbne kløerne på, er ved at holde kloen i en hul hånd og slå hul på skallen med 1-2 slag med en spiseske.

Holdbarhed: Opbevares de ved 0-2 grader kan de holde sig friske i ca. 3 dage. Opbevares de ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte kløerne indenfor 24 timer efter levering. Har de været frosne, anbefales optøning i køleskab. 

KAN FRYSES.

 

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?