×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Frosne jomfruhummerhaler (1. kg)

Frosne jomfruhummerhaler (1. kg)

Jomfruhummerhaler, 1 kg. (har været frosne)


(Nephrops Norvegicus)


Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er mere spinkel og gul til lyserød med to lange smalle klosakse, der er lige lange og besat med små hvide torne. Den kaldes også dybvandshummer. Oftest er det udelukkende halerne, der bliver spist på jomfruhummeren, mens de hele jomfruhummere er flottere og giver bedre muligheder for at anrette flot. Omvendt er der normalt meget spild ved køb af hele jomfruhummer (resterne kan benyttes til at koge fond), hvorfor jomfruhummerhalerne er ideelle til dig, der gerne vil have "value for money". 

Læs Mere
279,00 Kr
  • Køb 2 for 179,00 Kr pr. stk. og spar 36%
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 335-1

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Jomfruhummerhaler, 1 kg. (har været frosne)

(Nephrops Norvegicus)

Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er mere spinkel og gul til lyserød med to lange smalle klosakse, der er lige lange og besat med små hvide torne. Den kaldes også dybvandshummer. Oftest er det udelukkende halerne, der bliver spist på jomfruhummeren, mens de hele jomfruhummere er flottere og giver bedre muligheder for at anrette flot. Omvendt er der normalt meget spild ved køb af hele jomfruhummer (resterne kan benyttes til at koge fond), hvorfor jomfruhummerhalerne er ideelle til dig, der gerne vil have "value for money". 

Tilberedning:

Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er "finere" i konsistensen end hummerens kød. Jomfruhummere smager fantastisk direkte på grill med lidt hvidløgssmør og citron.

Jomfruhummerhalerne er særdeles velegnet til at blive kogt eller tilberedt i ovnen, og kan både bruges til forret, hovedret eller som en snack på en franskbrødsmad til natmad/skrubaf-mad. 

BØR TILBEREDES VED MODTAGELSE

Fangstmetode: Trawl/havfiskeri

Oprindelse: Danmark

Fangstområde: FAO27

Holdbarhed : Opbevares jomfruhummerne ved 0-2 grader, kan de holde sig friske i ca. 3 dage. Opbevares jomfruhummerne ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi  til at benytte dem indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Frysning: Anbefales ikke

OBS! Kan indeholde spor af sulfitter.

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

Jomfruhummerhaler, 1 kg. (har været frosne)

(Nephrops Norvegicus)

Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er mere spinkel og gul til lyserød med to lange smalle klosakse, der er lige lange og besat med små hvide torne. Den kaldes også dybvandshummer. Oftest er det udelukkende halerne, der bliver spist på jomfruhummeren, mens de hele jomfruhummere er flottere og giver bedre muligheder for at anrette flot. Omvendt er der normalt meget spild ved køb af hele jomfruhummer (resterne kan benyttes til at koge fond), hvorfor jomfruhummerhalerne er ideelle til dig, der gerne vil have "value for money". 

Tilberedning:

Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er "finere" i konsistensen end hummerens kød. Jomfruhummere smager fantastisk direkte på grill med lidt hvidløgssmør og citron.

Jomfruhummerhalerne er særdeles velegnet til at blive kogt eller tilberedt i ovnen, og kan både bruges til forret, hovedret eller som en snack på en franskbrødsmad til natmad/skrubaf-mad. 

BØR TILBEREDES VED MODTAGELSE

Fangstmetode: Trawl/havfiskeri

Oprindelse: Danmark

Fangstområde: FAO27

Holdbarhed : Opbevares jomfruhummerne ved 0-2 grader, kan de holde sig friske i ca. 3 dage. Opbevares jomfruhummerne ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi  til at benytte dem indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Frysning: Anbefales ikke

OBS! Kan indeholde spor af sulfitter.

Video