×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Flåede hele rødtunger 1 kg (2-3 stk.)

Flåede hele rødtunger 1 kg (2-3 stk.)

(Microstomus kitt)


Hele danske rødtunger flået og uden finner. Klar til f.eks. grill eller panden. 2-3 stk.


Se forslag til opskrifter her


Produceret i: Hvide Sande


 

Læs Mere
248,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 282KF

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Friskfanget dansk rødtunge. Flået og fri for finner. 1 kg (3-4 stk.)

(Microstomus kitt)

Rødtungen er en fladfisk ligesom rødspætten, men betragtes som et finere alternativ. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen. Dens skind er glat og marmoreret. På undersiden varierer den fra hvid til spættet . 

Fangstmetode: Trawlfiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Produceret iHvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

Friskfanget dansk rødtunge. Flået og fri for finner. 1 kg (3-4 stk.)

(Microstomus kitt)

Rødtungen er en fladfisk ligesom rødspætten, men betragtes som et finere alternativ. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen. Dens skind er glat og marmoreret. På undersiden varierer den fra hvid til spættet . 

Fangstmetode: Trawlfiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

Produceret iHvide Sande - Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

 

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?