×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Hel pighvar. 1 kg.

Hel pighvar. 1 kg.

(Scophthalmus maximus)


Friskfanget dansk pighvar af bedste kvalitet.


En fin størrelse til at bage hel i ovnen. Fyld den f.eks. med urter og damp i hvidvin - lækkert hvidt og fast kød med en meget fin smag.


Oprindelse: Danmark


Landet i: Hvide Sande


 

Læs Mere
Pris inkl. moms 229,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 103

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Hel dansk pighvar - friskfanget og velsmagende.

(Scophthalmus maximus)

Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danske farvande

Landet i: Hvide Sande - Danmark

Bag fisken hel i ovnen, eller filetér den og brug skroget sammen med urter til at koge en lækker fond. Pighvaren kan tilberedes på en række måder - og vil næsten uanset hvad være vellykket.

Pighvaren indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Pighvarren er særligt rig på selen. 

Tilberedning:

Kødet er hvidt, fast og velsmagende. Kan bruges både flået, hel og som filet. Kan ligesom de andre fladfisk både steges, grilles, dampes og koges. 

Fisken har et mørkt tykt skind med små benpigge. Dette er dog ikke noget problem, da du starter med at børste fisken med en stiv børste, skraber undersiden fri for slim, og klipper finnerne af.

Tip! Du kan også bestille pighvarfilét her, hvis du ikke har mod på selv at forarbejde fisken. 

KAN FRYSES. 

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

Hel dansk pighvar - friskfanget og velsmagende.

(Scophthalmus maximus)

Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danske farvande

Landet i: Hvide Sande - Danmark

Bag fisken hel i ovnen, eller filetér den og brug skroget sammen med urter til at koge en lækker fond. Pighvaren kan tilberedes på en række måder - og vil næsten uanset hvad være vellykket.

Pighvaren indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Pighvarren er særligt rig på selen. 

Tilberedning:

Kødet er hvidt, fast og velsmagende. Kan bruges både flået, hel og som filet. Kan ligesom de andre fladfisk både steges, grilles, dampes og koges. 

Fisken har et mørkt tykt skind med små benpigge. Dette er dog ikke noget problem, da du starter med at børste fisken med en stiv børste, skraber undersiden fri for slim, og klipper finnerne af.

Tip! Du kan også bestille pighvarfilét her, hvis du ikke har mod på selv at forarbejde fisken. 

KAN FRYSES. 

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.

Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?