×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Franske Østers. 6 stk.

Franske Østers. 6 stk.

(Crassostrea Gigas)


Franske østers - Specialprodukt til nytår - Kan spises rå, gratinerede, porcherede eller grillede.


OBS! 1 EKSTRA DAGS LEVERING PÅ DENNE VARE!


Oprindelse: Frankrig


 

Læs Mere
80,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 15

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

(Crassostrea Gigas)

FRANSKE ØSTER TIL ET BRAG AF EN NYTÅRSMIDDAG

Vi vil hos FISH4YOU fejre nytåret med alle vores kære kunder. Derfor har vi tilføjet franske østers til vores webshop til en fantastisk pris på 60 kr. for 6 stk. Det vil sige, at du til din nytårsmiddag kan servere friske, franske østers for dine gæster.

De franske østers er ekstraordinært gode, og de er velkendte på deres kvalitet, som kommer af tidevandet i fangstområdet, der er rig på mineraler pga. det høje indhold af plankton i vandet.

De franske østers kommer kun til at være på vores webshop i en begrænset periode, så det er med at slå til, mens chancen er der!

Seneste bestillingsfrist: 27/12 2016

Seneste leveringsdato: d. 30/12 2016

OBS! 1 EKSTRA DAGS LEVERING PÅ DENNE VARE!

Tilberedning

De fleste sværger til at spise østers rå med lidt citronsaft. Det er den helt klassiske servering, eventuelt suppleret med en olie/eddike dressing med finthakket skalotteløg. Efterhånden er det dog også blevet populært at bruge skaldyrene i forskellige sammenhænge, eksempelvis gratineret med krydderurter, rasp, eller god parmesanost.

Det bliver endnu smukkere, når en østers toppes med frisk stenbiderrogn eller små stykker af fisk.

Man kan også koge østers og spise dem både kolde og varme.

Flere og flere steder vinder de desuden indpas som del af cremede supper eller delikate saucer.

Østers er en god leverandør af B12- vitamin, jern zink og kobber.

Rå østers: De kan spises helt naturel. Med en anelse citronsaft. Eller med lidt finthakket skalotteløg og lidt god hvidvinseddike.

Porcherede østers: Tag østerserne ud af skallerne og porcher dem i hvidvin i ca 30 sek. Anvendes f.eks i en lækker forret.

Grillede østers: Læg de lukkede østers på grillen. Når de har åbnet sig er de færdige. Åbn dem evt. og top dem med ost, pesto eller lignende og grill et par minutter åbne.

Gratinerede østers: Åben østers i den dybe skal. De kan f.eks gratineres med hollandaise med hakkede krydderurter. Læg en skefuld på hver østers og gratiner under grillen i 3-4 minutter.

Holdbarhed

Østers pakkes i kasser med træuld for at holde på fugtigheden.
De opbevares bedst ved 2-8 grader og kan holde sig i 3-5 dage. De skal blive i indpakningen til de skal anvendes. 
Døde østers åbner sig og skal kasseres. 

Anvendelse

Østers er en yderst delikat spise. De kan spises rå, hvilket nok er den mest almindelige måde at spise østers på. Eller de kan tilberedes let, gratineres, porcheres eller grilles.

Tjek dine østers:
- Åbne østers skal lukke sig ved et let slag på skallen. Lukker den sig ikke, er den død og skal kasseres.
- Hvis skallen er beskadiget skal den kasseres.
- Den skal lugte frisk, når den åbnes.

Frysning

Nej.

Oprindelse: Frankrig

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

(Crassostrea Gigas)

FRANSKE ØSTER TIL ET BRAG AF EN NYTÅRSMIDDAG

Vi vil hos FISH4YOU fejre nytåret med alle vores kære kunder. Derfor har vi tilføjet franske østers til vores webshop til en fantastisk pris på 60 kr. for 6 stk. Det vil sige, at du til din nytårsmiddag kan servere friske, franske østers for dine gæster.

De franske østers er ekstraordinært gode, og de er velkendte på deres kvalitet, som kommer af tidevandet i fangstområdet, der er rig på mineraler pga. det høje indhold af plankton i vandet.

De franske østers kommer kun til at være på vores webshop i en begrænset periode, så det er med at slå til, mens chancen er der!

Seneste bestillingsfrist: 27/12 2016

Seneste leveringsdato: d. 30/12 2016

OBS! 1 EKSTRA DAGS LEVERING PÅ DENNE VARE!

Tilberedning

De fleste sværger til at spise østers rå med lidt citronsaft. Det er den helt klassiske servering, eventuelt suppleret med en olie/eddike dressing med finthakket skalotteløg. Efterhånden er det dog også blevet populært at bruge skaldyrene i forskellige sammenhænge, eksempelvis gratineret med krydderurter, rasp, eller god parmesanost.

Det bliver endnu smukkere, når en østers toppes med frisk stenbiderrogn eller små stykker af fisk.

Man kan også koge østers og spise dem både kolde og varme.

Flere og flere steder vinder de desuden indpas som del af cremede supper eller delikate saucer.

Østers er en god leverandør af B12- vitamin, jern zink og kobber.

Rå østers: De kan spises helt naturel. Med en anelse citronsaft. Eller med lidt finthakket skalotteløg og lidt god hvidvinseddike.

Porcherede østers: Tag østerserne ud af skallerne og porcher dem i hvidvin i ca 30 sek. Anvendes f.eks i en lækker forret.

Grillede østers: Læg de lukkede østers på grillen. Når de har åbnet sig er de færdige. Åbn dem evt. og top dem med ost, pesto eller lignende og grill et par minutter åbne.

Gratinerede østers: Åben østers i den dybe skal. De kan f.eks gratineres med hollandaise med hakkede krydderurter. Læg en skefuld på hver østers og gratiner under grillen i 3-4 minutter.

Holdbarhed

Østers pakkes i kasser med træuld for at holde på fugtigheden.
De opbevares bedst ved 2-8 grader og kan holde sig i 3-5 dage. De skal blive i indpakningen til de skal anvendes. 
Døde østers åbner sig og skal kasseres. 

Anvendelse

Østers er en yderst delikat spise. De kan spises rå, hvilket nok er den mest almindelige måde at spise østers på. Eller de kan tilberedes let, gratineres, porcheres eller grilles.

Tjek dine østers:
- Åbne østers skal lukke sig ved et let slag på skallen. Lukker den sig ikke, er den død og skal kasseres.
- Hvis skallen er beskadiget skal den kasseres.
- Den skal lugte frisk, når den åbnes.

Frysning

Nej.

Oprindelse: Frankrig

Video