×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Fiskerne fra Hvide Sande

Mød Verner og Johan

 

Verner Møller – en stolt fisker

Verner Møller er skipperen på RI468 Juli-Ane. Ligesom hans far og tidligere generationer har han været fisker siden han var helt ung. Han er stolt af sit fag og sætter en ære i at levere den bedste kvalitet hver gang. 

Verner udtaler: 

"Vi er stolte af at være en del af den udvikling, som Hvide Sande har gennemgået. Masser af nytænkning præger byen og havnen og ikke mindst en ukuelig vilje til at ville lykkes - havde nær sagt "på trods"... For vi har lært at klare os selv herude vestpå og vi tager fat, når der er behov for det.

Selvom fiskeriet i dag er anderledes end for 20 år siden, og vi idag har mange tekniske hjælpemidler og det er mere komfortabelt ombord, så ændrer intet ved den friske luft, det rå liv på havet og arbejdet med fisk. Vi elsker det frie liv og vi er stolte af at kunne levere frisk fisk til folket - der er jo intet som en frisk rødspætte, fanget samme morgen - og serveret med nye kartofler og krydderurter til aften". 

Johan Løvendahl Nielsen – en ny generation:

Johan er kun 29 år, men har allerede valgt at købe 25% af RI468 og har ligesom Verner valgt at gøre havet til sin arbejdsplads.

Johan udtaler: 

"Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg ville være fisker. Det er næsten en del af vores DNA her i Hvide Sande. Og da Verner tilbød mig muligheden, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville være en del af RI468. Verner lærer mig en masse om fiskeri, vi har en god og kammeratlig tone ombord og vi sætter alle en ære i at fiske bæredygtigt og skånsomt, så også de næste generationer får adgang til friskfanget fisk og så kystfiskeriet kan overleve i Danmark."  

Følg også med i hverdagen ombord på Facebook