×
Registrering

Profil Informationer

Login Data

eller login

Fornavn kræves!
Efternavn kræves!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email kræves!
This email is already registered!
Kodeord kræves!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Bekræft betingelser!
Email or Password is wrong!

Blåmuslinger 1 kg

Blåmuslinger 1 kg

(Mytilus edulis)


Blåmuslinger er en luksus-spise året rundt - til billige penge.


Prøv dem enten dampede med urter, hvidvin og fløde, dampede/gratinerede i ovnen eller direkte på grillen.


Se opskrifter her


OBS! 1 EKSTRA DAGS LEVERING PÅ DENNE VARE!


Oprindelse: Danmark/Holland


 

Læs Mere
Pris inkl. moms 49,00 Kr
  • Altid billig fragt på 59kr
  • Gratis levering over 625kr
  • E-mærket webshop
Product Code: 340

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

(Mytilus edulis)

Blåmuslinger smager fantastisk!

Blåmuslingen indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Blåmuslingen er særligt rig på jod, selen og zink, og den har et højt indhold af A-, E- og B12-vitamin.

Tilberedning:

Sådan renser du muslinger: Vask blåmuslingerne i rindende, koldt vand. Smid de muslinger ud, hvor skallen er gået i stykker. Muslingerne skal være friske, levende og tætlukkede, når de lægges i gryden.

Giv muslinger med åben skal et let slag mod køkkenbordet - lukker de sig ikke, skal de kasseres. Under kogningen skal muslingerne åbne sig. Smid dem væk, som stadig er lukkede.

Ud over at dampes med forskellige krydderurter, kan blåmuslinger også marineres, røges, steges og grilles.

Tip! Kog en suppe med urter, hvidvin og evt. lidt fløde i en stor gryde og ved høj varme tilberedes de friske muslinger heri. Ryst gryden undervejs.  Når muslingerne åbner sig, er retten klar. 

Skal det være ekstra nemt, lægger du bare muslingerne direkte på grillen ved høj varme - klar på kort tid og kan nydes med et glas koldt hvidvin. 

Opbevaring

Blåmuslinger bør opbevares på køl  - helst i net eller åben emballage. Uåbnede muslinger kan holde sig ca. 3 dage på køl.
  
Frysning: Nej 

Oprindelse: Danmark/Holland

Yderligere information

Yderligere information

Beskrivelse

(Mytilus edulis)

Blåmuslinger smager fantastisk!

Blåmuslingen indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Blåmuslingen er særligt rig på jod, selen og zink, og den har et højt indhold af A-, E- og B12-vitamin.

Tilberedning:

Sådan renser du muslinger: Vask blåmuslingerne i rindende, koldt vand. Smid de muslinger ud, hvor skallen er gået i stykker. Muslingerne skal være friske, levende og tætlukkede, når de lægges i gryden.

Giv muslinger med åben skal et let slag mod køkkenbordet - lukker de sig ikke, skal de kasseres. Under kogningen skal muslingerne åbne sig. Smid dem væk, som stadig er lukkede.

Ud over at dampes med forskellige krydderurter, kan blåmuslinger også marineres, røges, steges og grilles.

Tip! Kog en suppe med urter, hvidvin og evt. lidt fløde i en stor gryde og ved høj varme tilberedes de friske muslinger heri. Ryst gryden undervejs.  Når muslingerne åbner sig, er retten klar. 

Skal det være ekstra nemt, lægger du bare muslingerne direkte på grillen ved høj varme - klar på kort tid og kan nydes med et glas koldt hvidvin. 

Opbevaring

Blåmuslinger bør opbevares på køl  - helst i net eller åben emballage. Uåbnede muslinger kan holde sig ca. 3 dage på køl.
  
Frysning: Nej 

Oprindelse: Danmark/Holland

Video
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?